Veel gebruikte verpakkingsmaterialen voor kleine bedrijven

Als klein bedrijf heb je waarschijnlijk niet de middelen van andere bedrijven als het om verpakkingen gaat. Dat betekent niet dat je producten en diensten niet stijlvol verpakt kunnen worden. Of je nu artikelen verzendt voor verzending of gewoon iets eenvoudigs nodig hebt voor opslag, er zijn tal van opties voor kleinere bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige verpakkingsmaterialen. Van doos met logo en papieren enveloppen, er is iets voor iedereen.

Op maat bedrukte dozen met logo

Op maat bedrukte dozen met logo zoals die van superdoos.nl zijn een geweldige manier om je bedrijf te brandmerken en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt voor product verpakking, verzending en opslag of voor promotionele doeleinden. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, hangt af van het doel waarvoor ze worden gebruikt. Als je om promotionele redenen op maat bedrukte dozen met logo nodig hebt, dan wil je golfkarton gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de doos niet buigt tijdens het transport. Als je gewoon een effen witte doos wilt, dan is foamboard een alternatieve optie. Dit materiaal is zowel licht van gewicht als stevig genoeg om tijdens het transport niet te buigen.

Golfkartonnen dozen

Kartonnen dozen zijn de meest voorkomende verpakkingsvorm en worden meestal gemaakt van golfkarton. Deze dozen zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. Ze zijn duurzaam, kostenbesparend en recyclebaar. Kartonnen dozen worden vaak gebruikt voor het verzenden van kleine artikelen zoals boeken of sieraden, omdat ze keer op keer kunnen worden hergebruikt zonder te breken zoals plastic verpakkingen.

Papieren zakken

Als je op zoek bent naar een betaalbare optie om je producten te verzenden, zijn papieren zakken misschien wel het antwoord. Ze kunnen op maat worden bedrukt of in bulk worden gekocht bij een distributeur en kunnen het logo van je bedrijf bevatten. Papieren zakken zijn ook milieuvriendelijker dan plastic tassen omdat ze niet gemaakt zijn van aardolieproducten. Door hun lichte gewicht en makkelijk te openen ontwerp zijn papieren zakken lang houdbaar en breken ze niet snel.

Metalen zakjes

Metalen zakjes zijn gemaakt van dun metaal met een plastic coating. Ze zijn er in vele maten, van mini tot extra groot. De kleur van het metalen zakje kan worden aangepast en kan worden bedrukt met je logo of merknaam erop. Metalen zakjes worden vaak gebruikt door juweliers om de kleine items zoals armbanden en kettingen te verpakken.

1 gedachte over “Veel gebruikte verpakkingsmaterialen voor kleine bedrijven

  1. Emma de Graaf zegt:

    Het is goed om te weten dat verpakkingen van golfkarton goed hergebruikt kunnen worden. Ik heb een eigen bedrijf en vind het belangrijk om duurzaam te ondernemen. In de komende maanden wil ik overstappen op meer duurzame verpakkingen voor mijn producten. Ik ga kijken of ik ergens vouwdoosjes op maat kan vinden, die precies om mijn producten heen passen. Bedankt voor de informatie!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *