Online trainingen voor iedere ondernemer

Je bent misschien een succesvolle ondernemer, maar je leert nog steeds. Een online training zoals een excel cursus gevorderden is perfect voor iedereen die wil leren van ervaren experts, ongeacht hun niveau van expertise.

MS Excel cursus

Excel is een spreadsheet applicatie ontwikkeld door Microsoft voor Windows, Mac en mobiele platforms. Het beschikt over reken-, grafische tools, draaitabellen en een macro programmeertaal genaamd Visual Basic for Applications (VBA). Met een Excel cursus zoals die van Master-it.nl leer je de basis van Microsoft Excel vanaf het begin. Je leert hoe je spreadsheets maakt en functies gebruikt, zodat je gemakkelijk getallen kunt optellen of specifieke cellen kunt tellen op basis van bepaalde criteria. Je kunt ook werken met op tijd gebaseerde gegevens die tekst omzetten in een werkelijke datum/tijd-waarde in je spreadsheet.

Facebook Adverteren

Adverteren op Facebook is een geweldige manier om je merk onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Met Facebook advertenties heb je de mogelijkheid om mensen te targeten op basis van leeftijd, geslacht, locatie en andere kenmerken.

Masterclass Google Adwords Advertentiecampagnes

Google Adwords is een betaald advertentieplatform waarmee adverteerders hun doelgroep kunnen targeten en verkeer naar hun website kunnen krijgen. Google Adwords geeft je toegang tot een enorme database van gebruikers op basis van locatie, demografie, taal en interesses. Als je vandaag een account aanmaakt, kun je meteen leren hoe je het kunt gebruiken. In deze cursus leer je hoe Google Adwords werkt, zodat je je eigen campagnes kunt opzetten en meer leads voor je bedrijf kunt krijgen.

Webdevelopment

Een website is een platform waarmee je bedrijf de wereld kan bereiken. Het is de plek waar je je producten en diensten onder de aandacht brengt, met klanten communiceert en belangrijke informatie over je organisatie weergeeft. Als je er nog geen hebt, maar erover nadenkt om je eigen website te maken, zal deze training je leren hoe je dit vanaf het begin kunt doen.

Branding

Branding is belangrijk. Je merk gaat niet alleen over het logo, het gaat om de ervaring die klanten, medewerkers en leveranciers hebben met je bedrijf. Het gaat ook over hoe distributeurs en wederverkopers omgaan met je product. Als je branding ziet als een enkele taak die in een weekend of twee kan worden voltooid, denk dan nog eens goed na. Het kost tijd en energie om het goed te krijgen. Een goed opgezette merkstrategie kan maanden of zelfs jaren in beslag nemen. Dit is afhankelijk van hoe complex het is en in wat voor soort bedrijf je zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *