Creëer het zomerse gevoel door het bedrukken van strandballen!

Creëer het echte zomerse gevoel bij jouw medewerkers, klanten en leveranciers door het bedrukken van strandballen. Haal dan bedrukte strandballen in huis. Met een strandbal haal je namelijk het echte zomergevoel in huis. Met een bedrukte strandbal heeft u een leuk relatiegeschenk in handen. Stel je eens voor, je zit aan een lekker goudgeel strand met het geluid van de zee op de achtergrond. Het enige wat er dan nog ontbreekt is een mooie bedrukte strandbal.

Laat jouw logo bedrukken op een strandbal

We worden allemaal hartstikke blij van een strandbal. Vooral wanneer de zomerse periode aanbreekt. Daarom is het een must-have voor jouw bedrijf om eigen strandballen te bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of slogan. Strandballen bieden veel publiciteitsmogelijkheden. Geef ze weg aan jouw medewerkers en leveranciers of geef ze weg tijdens een beurs en evenement. Hierdoor zal jouw naamsbekendheid zeker groeien en word jouw bedrijf meer onder de aandacht gebracht.

Strandballen beschikken over een ruim drukoppervlakte en zijn op meerdere zijdes te bedrukken. Wij adviseren om jouw eigen strandballen te bedrukken met een logo of een persoonlijke tekst.  Dit maakt je niet alleen onderscheidend, maar ook persoonlijk tegenover jouw zakelijke relaties.

Bedrukte strandballen

Door jouw relaties een bedrukte strandbal cadeau te schenken blijf je zelfs in de zomermaanden in beeld. Strandballen komen in diverse soorten en maten en zijn beschikbaar in veel vrolijke kleuren. Dat is wel handig, want dit zorgt ervoor dat je erg goed zult opvallen. Heb je jouw logo op de strandbal bedrukt? Dan valt jouw logo dus extra goed op.

Een strandbal wordt niet alleen gebruikt op stranden maar ook in zwembaden, festivals of in parken. Door het plezier dat men met de strandbal beleeft worden ze vaak bewaard en het volgende jaar weer gebruikt.

Bedruk vandaag nog online jouw strandballen

Je kunt gemakkelijk en snel online jouw eigen strandballen bedrukken. De online webshop BudgetGift.nl heeft een groot assortiment aan bedrukbare strandballen. Daarom weten wij zeker dat de juiste strandbal die bij jouw bedrijf en/of huisstijl past. Daarnaast hebben zij al meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken. Neem gauw een kijkje op de website van BudgetGift.nl en bestel vandaag nog jouw bedrukte strandballen! Wil je gelijk contact met ze opnemen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@budgetgift.nl, neem telefonisch contact op via het nummer 0570 54 44 70 of stuur een berichtje in de chat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *