Esther van Maanen, carrièrevrouw

Esther van Maanen is een echte carrièrevrouw en neemt elke kans aan. In 1999 is Ester van Maanen haar carrière begonnen als haar en make-up artiest. Waar ze klein is begonnen, is ze uitgegroeid tot een waren specialist met mooie opdrachten in haar portefeuille. Zo heeft ze voor vele nationale en internationale magazines als Vogue en Grazia het haar en make-up van grote modellen mogen verzorgen. Ook reist ze Parijs, Milaan en New York af voor internationale fashionweeks. Niets is voor haar te gek. Met deze mooie opdrachten op zak heeft Esther van Maanen nu ook haar eigen webshops en geeft ze workshops.

Favoriete producten bij elkaar

Ester van Maanen werkt al jaren met haar favoriete beauty merken en producten. Er was dan ook altijd veel vraag naar de producten die zij gebruikte. Hier heeft Esther slim op ingespeeld en daarom biedt ze via haar eigen webshop haar favoriete beauty producten aan. Dit zijn producten waar ze zelf al jaren mee werkt en gelukkig van wordt. Op haar webshop vind je voor zowel vrouwen als mannen de beste producten van onder andere de merken Ellis Faas, Marie Stelle Maris en Noir Stockholm. Ontdek de rest van assortiment zelf!

Haar en make-up workshop

Bij het verkopen van haar favoriete producten is het niet gebleven, zo geeft ze nu ook masterclasses en workshop aan mannen en vrouwen. In haar workshop neemt ze mannen en vrouwen mee bij het aanbrengen van make-up, zowel de basis tot een smokey eye. Of je nu jong of oud bent, ervaren of een beginner, Ester van Maaren neemt je graag mee in haar wereld, een echte carrièrevrouw dat houdt van haar vak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *