Waarom een trampoline het perfecte cadeau is

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent cadeaus bedenken. Puilen de slaapkamers van je kinderen uit met speelgoed? De trampoline is hét cadeau waar ieder kind blij mee gaat zijn. In deze blog leggen we uit waarom jij als ouder ook blij gaat zijn met een trampoline!

Actief op een trampoline

Een van de beste redenen waarom je voor je kind een trampoline moet kopen, is dat ze lekker actief bezig zijn én spelen in de buitenlucht. Beweging is goed voor kinderen en zorgt er daarnaast voor dat ze even hun energie kwijt kunnen. Ideaal voor het maken van huiswerk of voor het slapen gaan.

Jarenlang plezier

De trampoline is speelgoed waar jong en oud van geniet, ieder seizoen opnieuw. Zelfs in de winter kan er op een trampoline worden gesprongen. Tip: een goede plek om sneeuwballen van af te gooien! De trampolines van Etan Trampolines zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt in Europa. Dit zorgt voor een langere levensduur en langere garantietermijnen van de trampoline en de onderdelen. Ga je een trampoline kopen? Kies voor een tijdloos design die bij het gezin en de tuin past.

Alles is mogelijk op een trampoline!

Je kan van alles doen op een trampoline, van gave trucs en sprongen tot huiswerk maken. Hebben de kinderen een keer geen zin in het maken van sommen? Neem ze mee de trampoline op en zorg voor stoepkrijt. Schrijf met het stoepkrijt op de springmat en doe daar de rekensommen op. Dit is een unieke manier van leren die het ook nog eens leuk maakt. Naast huiswerk op de trampoline kun je ook je mooiste schilderijen en tekeningen maken op de trampoline.

Welke trampoline kies je?

Hebben we je overtuigd en staat er tijdens de feestdagen een trampoline in jullie tuin? Nu moet je alleen nog bepalen welke trampoline je wilt. Er zijn tal van trampolines, zoals een klassieke opstaande trampoline, een inground trampoline en de gloednieuwe gelijkvloerse Etan Premium. Daarnaast is er ook de Etan hi flyer voor de beginnende trampolinespringer. Gelijkvloerse trampolines zijn volledig ingegraven en hebben geen veiligheidsnet nodig. Hierdoor past deze moderne trampoline perfect in jouw tuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *