Altijd koffie in huis met een koffie abonnement van De Koffiejongens

Het zijn van die dingen waar je niet op zit te wachten. Kom je net iets te laat je bed uit nadat je weer tot te laat hebt zitten binge-watchen en snak je naar een kopje koffie, blijkt de koffie op te zijn! We willen het ook weer geen heel groot drama noemen, maar lastig is het wel! Toch is er een hele eenvoudige manier om dit probleem in de toekomst te voorkomen: neem een koffie-abonnement bij De Koffiejongens en je bent ervan verzekerd dat er elke week genoeg koffie binnenkomt om de maand weer mee door te komen. Je kiest hier eenvoudig voor een abonnement op maat, dat dan keurig op tijd bij je wordt afgeleverd. Een extra pluspunt aan deze koffie: de koffiecups waar de koffie in zit zijn geheel biologisch afbreekbaar. Je hoeft zodoende geen schuldgevoel te hebben over het klimaat als je een lekker kopje duurzame koffie aan het maken bent.

Een koffie abonnement op maat

Soms ontstaan de beste ideeën op de simpelste manier. De oprichters van De Koffiejongens hadden op een dag geen koffie meer in huis en dachten toen bij zichzelf: “Zou het niet handig zijn als je elke maand genoeg koffie thuisbezorgd krijgt, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn dat hij op gegeven moment op is? Zo is de abonnementendienst van De Koffiejongens geboren. De lekkerste koffie, gewoon bij je door de brievenbus gedaan wanneer jij deze weer nodig hebt. Je hebt daarbij niet alleen de keuze hoeveel koffie je per maand wil ontvangen, maar ook welke smaken. De Koffiejongens hebben een palet aan heerlijke aroma’s voor je klaarstaan. Kies voor een zalige, milde Lungo om de hele dag door te kunnen drinken. Of ga juist voor de kick van een Espresso of Ristretto. En zo zijn er nog meer smaken beschikbaar. Mocht je tijdens de maand bezoek hebben gehad, of extra veel koffie hebben gedronken en is je koffie eerder op? Geen probleem! Je mag dan altijd een noodorder plaatsen, waarna De Koffiejongens zorgen dat je voorraad snel weer is aangevuld.

Uit wat voor abonnementen kan je kiezen?

De Koffiejongens hebben meerdere soorten abonnementen voor je klaarstaan. Ben je iemand voor wie één kopje koffie per dag genoeg is? Dan kies je voor het X-Small abonnement. Je krijgt dan elke 8 weken 60 cups afgeleverd. Genoeg voor één heerlijk kopje Decaf of Lungo Forte per dag. Met een Small abonnement krijg je ook 60 cups geleverd, maar dan per 4 weken. Genoeg voor 2 kopjes per dag. Liever 3 kopjes? Ga dan voor het Medium abonnement. Tot slot is er dan ook nog een Large abonnement, voor mensen die wel 4 kopjes koffie per dag lusten. Uiteraard is het ook nog mogelijk om meer koffie geleverd te krijgen als je echt een veelgebruiker bent. Ook voor bedrijven is het mogelijk om een abonnement te krijgen. De Koffiejongens kunnen tot wel 2.000 cups per week aan je bedrijf leveren!

Koffie die je zonder voorbehoud kan drinken

De Koffiejongens maken koffiecups die je in je Nespresso automaat kunt gebruiken. In tegenstelling tot de meeste koffiecups voor deze automaat gaat het hier alleen niet om aluminium koffiecups. De Koffiejongens maken cups die van biologisch afbreekbaar materiaal zijn gemaakt. Met andere woorden: je lekkere kopje koffie heeft geen nadelige gevolgen voor het milieu. De lege cups gooi je na gebruik gewoon in je GFT-bak. Heb je een composthoop in de tuin? Dan is dat ook een prima bestemming voor deze koffiecups. Ook op maatschappelijk gebied lopen De Koffiejongens voorop met hun koffie. Deze komt namelijk van boeren die gecertificeerd zijn door de Rainforest Alliance. Kleine koffieboeren die dankzij de steun van deze organisatie een beter bestaan voor zichzelf op kunnen bouwen. Wat daar dan nog bijkomt is het feit dat deze boeren ondersteuning krijgen om hun koffiebonen op een zo natuurlijkvriendelijk mogelijke manier te verbouwen.

Optimaal genieten van verantwoorde koffieWe hebben je nu verteld wat je mogelijkheden zijn met die lekkere koffie van De Koffiejongens. Een abonnement beginnen is heel eenvoudig, waarbij je ook altijd de mogelijkheid hebt om dit abonnement weer op te zeggen. Koffie los bestellen is uiteraard ook een optie. Een goede manier om de verschillende smaken eens te proberen en dan aan de hand daarvan te besluiten welke smaak of smaken je aan je abonnement toe wil voegen. Heb je hier vragen over of wil je bijvoorbeeld weten: wat is decaf koffie? Dan kan je hier altijd even contact over opnemen met De Koffiejongens. De mensen van dit bedrijf willen niks liever dan hun passie voor koffie met je delen en ervoor zorgen dat jij straks optimaal kan genieten van zo’n lekker kopje duurzame koffie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *