Bedruk jouw persoonlijke mok! 

Hoe start je de dag beter dan met een lekkere kop koffie of thee? Tegenwoordig is dit mogelijk op een unieke manier. Zo kan jij je ochtend beginnen met een persoonlijk ontworpen mok: thuis op kantoor of als cadeau. Van keramische, glazen tot metalen en porseleinen mokken en nog veel meer, er is genoeg keuze. De mokken zijn van uitstekende kwaliteit en gaan dus ook lang mee. Niet alleen leuk, maar ook nog eens milieubewust!

Er bestaan verschillende services voor het bedrukken van mokken, pennen, tassen, aanstekers, t-shirts en nog vele andere producten. In onze drukkerij worden relatiegeschenken en promotieartikelen persoonlijk gemaakt waar meer dan 80 geavanceerde drukmachines zijn geïnstalleerd. Met de verschillende druktechnieken zoals lasergravure, digitale full colour druk en sublimatie, worden al jouw producten persoonlijk bedrukt en gaan ze extra lang mee. Gebruik de producten individueel, als cadeau of geef jouw bedrijf een boost door het gebruik van een eigen logo op de producten. 

Unieke en opvallende zakelijke giften 

Als bedrijf kun je een bijdrage leveren aan deze heerlijke start van de dag. Hoe je dat doet? Laat mokken bedrukken met een logo, tekst of foto! Een perfect cadeau, aangezien iedereen wel eens een mok gebruikt. Daarbij geef je niet alleen een cadeautje weg namens het bedrijf, maar maak je tegelijkertijd reclame en zet je jouw bedrijf op de kaart. Dit is niet alleen leuk voor in de kantoorkast, maar ook voor medewerkers om thuis te hebben, zeker nu thuiswerken meer en meer de standaard wordt. Bovendien scheelt een stevige mok ook ontzettend in de papieren bekertjes die vaak op kantoren worden gebruikt. Een mok is duurzamer en uiteindelijk ook nog eens een stuk goedkoper dan bekertjes. De keuze uit verschillende soorten mokken is groot en er is ook ruime keuze in materiaal. Daarnaast kies je de gewenste positie van jouw bedrukking of gravering, de kleur of het aantal verschillende kleuren. Wil jij een sample? Dat is mogelijk. Van producten onder de €10,- maken wij een gratis sample zodat jij direct ziet of het design bij jou en/of het bedrijf past. Daarnaast maken wij van alle promotionele artikelen een gratis drukproef, deze sturen wij naar jou op om de perfecte positie van jouw logo te bepalen. Hierdoor heb je op voorhand zicht op het eindresultaat en maak jij elke mok uniek en opvallend!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *