Gebruikte palletstellingen van StellingStunt: goedkoop én zeer effectief!

Run jij een bedrijf waarbij veel pallets moeten worden opgeslagen? Dan heb je vast wel eens nagedacht over het gebruik van palletstellingen. Echter zijn palletstellingen wel erg duur in aanschaf. Gelukkig heeft StellingStunt daar iets op bedacht! Zij zijn een expert op het gebied van gebruikte magazijninrichting. Dat is zowel goed voor het milieu als jouw portemonnee!

Goedkoop is geen duurkoop

Gebruikte palletstellingen van StellingStunt zijn absoluut geen duurkoop! In de online shop van StellingStunt worden verschillende soorten palletstellingen aangeboden zodat je altijd wel wat vind naar waar jij naar op zoek bent! Ze bieden allerlei verschillende soorten gebruikte palletstellingen aan in verschillende prijsklassen, hebben een hoge omloopsnelheid en beschikken over een zeer efficiënte werkwijze. Hierdoor zijn alle palletstellingen bijna altijd direct leverbaar!

Voordelen van palletstellingen

Palletstellingen zijn overzichtelijk en beschikken over een hoog draagvermogen. Op deze manier kan je veel zware goederen op elkaar plaatsen wat in jouw magazijn natuurlijk ruimte bespaart! De dragers van palletstellingen zijn gemaakt van houten legborden of vlonders wat ook nog eens goed is voor het milieu. Daarnaast is een palletstelling zeer breed inzetbaar en voldoen ze natuurlijk aan alle veiligheidsvoorschriften. Veiligheid gaat natuurlijk boven alles!

Online bestellen bij StellingStunt

Ben je door dit blog overtuigd van het aanschaffen van gebruikte palletstellingen? Dan ben je bij StellingStunt dus aan het juiste adres! Indien beschikbaar zijn alle palletstellingen binnen drie dagen leverbaar. Je kan zelf kiezen wanneer de stellingen worden geleverd. Ze leveren op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. Op deze manier ben je altijd zeker van levering wanneer het jou uitkomt! Wil je eerst nog wat weten over de stellingen van StellingStunt? Dan helpt één van de specialisten jou uiteraard graag verder. Zo weet je zeker waar jij aan toe bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *