Het belang van een KVK-adres voor je Nederlandse bedrijf

Als je voor jezelf begint dan is dat vaak vanuit huis. De grootste bedrijven van nu zijn vaak gestart aan de keukentafel of op zolder. Bij het inschrijven van het bedrijf bij de Kamer van Koophandel wordt dan – logischerwijs – het woonadres opgegeven als vestigingsadres van het bedrijf. Dat is niet altijd handig. Je kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met zakelijke colportage aan de deur. Maar ook met klanten die aan je deur staan om verhaal te halen als er iets mis is gegaan. Of mensen die denken dat je 24/7 beschikbaar bent en dus op zondagmiddag bij je aanbellen voor een offerte. Met een zakelijk postadres voorkom je dit soort ongewenste situaties.

Een zakelijk postadres: dit zijn de voordelen

Met een apart KvK adres voor je bedrijf in Nederland kun je je privacy optimaal beschermen. Je huisadres is dan niet op te vragen in de database van de KvK. Je krijgt een virtueel adres dat bij de KvK vermeld is als zijnde het vestigingsadres. Je kunt op dit adres ook gewoon post laten bezorgen. Die wordt voor je geopend en gescand. Je krijgt deze poststukken vervolgens per e-mail toegestuurd. Eens in de 2 weken of eens per maand wordt je post doorgestuurd. Zo heb je altijd alle originele stukken voor je zakelijke archief.

Zakelijk en privé gescheiden houden

Met een apart postadres voor de zaak kun je zakelijk en privé veel beter gescheiden houden. Je krijgt geen zakelijke post thuis op de mat. De kans dat die zoekraakt is daardoor een stuk kleiner. Maar bovenal word je thuis niet lastig gevallen met werk gerelateerde zaken. Je partner is lang niet altijd je persoonlijke secretaris; hij of zij heeft wellicht een heel andere carrière. Je kunt bij je postadres ook een bijpassend telefoonnummer aanvragen. Daarmee kun je ook het telefoonverkeer scheiden. Er kan een voicemail op het zakelijke nummer worden gezet als de zaak gesloten is of als je vakantie hebt.

Laat je telefoon aannemen door een ervaren telefonist

Veel ondernemers hebben er een hekel aan dat ze op de gekste momenten gebeld worden. Midden onder een klus of tijdens overleg met een klant. Erg storend. Je kunt je zakelijke telefoontjes laten beantwoorden door een professionele telefonist. Die neemt op met jouw bedrijfsnaam en handelt gesprekken af volgens met de opdrachtgever gemaakte afspraken. Van alle inkomende gesprekken krijg je een notificatie.

Wil jij ook een apart KvK adres voor je bedrijf?

Wil jij je privé tijd ook beter waarborgen? Met het aanvraagformulier kun je direct een postadres voor je bedrijf aanvragen. Het kan al binnen 24 uur geregeld worden. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen is het nieuwe adres vermelden op je website en briefpapier. Vanaf nu gaat alle zakelijke post naar dit adres en kun je gebruik maken van de andere aanvullende diensten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *