Problemen met geurtjes

Soms kan ik er opeens een geurtje zijn in een gebouw waarvan je de origine niet echt begrijpt. Het komt wel eens voor bij een verstopt doucheputje of een wasmachine. Maar u moet wel uitkijken dat er een specialist naar komt kijken. Een riool ontstoppen is geen DIY taak en vergt expertise. Dus schroom niet om verder te lezen.

Oorzaken

Een verstopping kan komen doordat iets door de rioolleiding gaat door het pand heen. Hierin komt die verstopping dus voor. Vaak is de oorzaak opgehoopte etensresten, of vetresten… Er zijn nog wel meer viezigheden. Dit hoopt zich dus op en verhardt zich. Het glijdt dus niet meer door, weg van uw huis, maar blijft daar als het ware zitten. Dit zorgt voor vieze geurtjes in de gootsteen of waar dan ook.

En nu?

Het is belangrijk om een bedrijf te vinden zoals lacor riooltechniek die klantvriendelijk zijn en ook vaste tarieven hebben. Tegenwoordig maak je zo’n afspraak gemakkelijk online. Dus stop met prutten met baksoda en azijn, en laat gewoon even een professional komen. Meestal zit het probleem dieper. Zeker als het na de eerste keer proberen niet gelijk weggaat.

En dan?

Je hebt iemand laten komen, gelukkig. Als u dat gedaan heeft dan krijg je vaak ook nog eens 3 maanden garantie dat het niet meer zal verstoppen. Dit is wel fijn en zo kun je met een gerust hart weer verder slapen. Je kan de kosten ook online vinden van zoiets, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Want onverwachte prijzen is meestal de reden dat we dit soort bedrijven niet snel aanhalen en het proberen zelf op te lossen.

Al met al is het belangrijk dat je iemand belt als je last hebt van geurtjes in jouw pand. Het kan soms gepaard gaan met schaamte maar dat is niet nodig. De mensen die je inhuurt maken het elke dag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *