Waarom elke ondernemer champagne in huis moet hebben

Elke ambitieuze ondernemer ervaart periodes waarin alles hectisch verloopt. Zeker als een startende ondernemer maak je vaak gewoon mee dat je veel moet af hebben, terwijl er niet altijd genoeg tijd zal zijn. Kleine geschenken gaan er dan altijd wel in. Je werkgevers, collega’s of cliënten zullen zulke gebaren zeker wel waarderen. Denk bijvoorbeeld aan champagne! En dat hoef je niet eens zelf in huis slaan: je kan champagne laten bezorgen. Lees verder wat de redenen zijn om altijd een paar flessen wijn in huis te hebben.

Reden 1: speciale gelegenheden

Hard werken is natuurlijk een van de belangrijkste aspecten van het business leven, maar het kan geen kwaad om af en toe ook eens te genieten van het leven zelf. Elke dag is een feest, maar sommige dagen zijn net wat specialer dan de andere, zoals een verjaardag of wanneer je college afscheid neemt. Een fles champagne is de kers op de taart voor zulke gelegenheden! Vergeet niet om een kalender bij te houden voor zulke evenementen, zodat je weet wanneer je weer een fles moet inslaan.

Reden 2: succes op werk

Een nog specialer moment dat gevierd moet worden in het werksfeer is uiteraard het afronden van succesvolle projecten. Dit is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor iedereen die betrokken is op de werkvloer. Door hen een klein beetje speciale aandacht te geven, voelen zich zij al veel beter. Waardering doet elke relatie goed, in welke vorm dan ook. Een glaasje champagne schiet zeker wel elke keel in op zulke momenten.

Reden 3: waarom niet?

Geen reden is ook een reden. Je hebt niet eens echt een goed excuus nodig om een goede voorraad champagne in te slaan. Na een lange dag werken zullen jij en je medewerkers vast wel behoefte hebben aan iets lekkers. Hard werken mag zeker beloond worden! Schenk een glaasje (of twee, of drie) champagne in en sluit de werkdag af met een verfrissende pop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *