Zo kies je de juiste inkt

Jouw printer moet altijd werken. Als ondernemer ben je namelijk voortdurend bezig met het printen van offertes en facturen. Ook andere documenten kunnen het beste op papier bewaard worden. Alleen dan moet je er wel voor zorgen dat jouw printer optimaal kan werken. Om dit te realiseren moet je altijd inkt op voorraad hebben. Deze navulinkt kun je het beste al op kantoor hebben liggen, zodat je kunt wisselen zodra jouw printer aangeeft dat het nodig is. Alleen moet je dan wel goed op gaan letten welke inkt je nodig hebt. Niet iedere printer is hetzelfde en ook de inkt zal te allen tijde veranderen.

Letten op het merk van de printer

Navulsets koop je niet zomaar in. Je moet hiervoor als eerste goed naar het merk gaan kijken. Het merk van de printer aanhouden is hierbij stap een. Voor HP, Canon, Lexmark, Epson en Brother zijn slechts enkele merken waar je naar kunt gaan kijken. Voor deze merken zijn ook aparte cartridges ontwikkeld. Daarnaast moet je naar jouw model gaan kijken. Deze hebben namelijk een specifiek nummer, waar jij bij jouw aankoop ook weer op moet gaan letten. Alleen deze cartridges zullen namelijk in jouw printer gaan passen en het zou zonde zijn als je de verkeerde hebt. 

Niet besparen op het merk

Om een optimale afdruk te kunnen krijgen voor jouw documenten is het belangrijk om het merk ana te houden. Je kunt naar goedkopere cartridges gaan kijken om kosten te besparen, maar dit levert vaak niet de kwaliteit op die je verwacht. Bespaar dus niet zomaar op de kosten. Met een investering zul je ook betrouwbaarder overkomen als ondernemer, waardoor jouw omzet vanzelf gaat groeien als je ook de juiste producten en diensten levert. De kosten voor de cartridges verdien je dan vanzelf terug aan de hand van de verkopen die je doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *