Bedrukte tassen

Heb je een eigen bedrijf? Dan is een tas bedrukt met jouw logo een goed reclamemiddel. Als de tas een leuke opdruk en goede kwaliteit heeft wordt de tas vaker gebruikt door de klant. Je kan uit verschillende soorten en maten tassen kiezen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter!

Papieren tas

Een papieren tas is de goedkoopste, maar niet de duurzaamste optie. Een papieren tas wordt vaak 1 keer gebruikt en daarna weggegooid door de consument. Dit is slecht voor het milieu, maar ook zonde van de bedrukking. Een stoffen tas wordt vaker gebruikt en daardoor zien ook meer mensen jouw logo voorbijkomen. Bij een papieren tas gebeurt dit waarschijnlijk maar 1 keer.

Katoen bedrukte tas

Katoenen tassen zijn erg duurzaam, omdat ze van een natuurlijk materiaal zijn gemaakt. Maar ook omdat ze vaker dan 1 keer gebruikt worden. Een katoenen tas stopt de consument makkelijk als extra tas in zijn of haar tas, omdat ze makkelijk opvouwbaar en lichtgewicht zijn. Dit is ideaal als je de tas laat bedrukken met jouw logo. Een katoenen tas is in aanschaf duurder dan een papieren tas, maar uiteindelijk krijg je er meer voor terug.

Canvas bedrukte tas

Veel mensen denken dat een canvas tas hetzelfde is als een katoenen tas, maar dit is niet waar. Een canvas tas is de sterkere versie van de katoenen tas. Canvas wordt van katoen gemaakt, maar bij het weven wordt een grover katoengaren gebruikt. Hierdoor is het materiaal sterker dan katoen. Een canvas tas is een goede optie als je wilt investeren in een duurzame tas voor jouw klanten.

Bestel jouw bedrukte tas!

Nu je weet welke soorten bedrukte tassen er zijn, kan je zelf een keuze maken. Wil je nog meer informatie over deze verschillende tassen? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en laat je inspireren.

1 gedachte over “Bedrukte tassen

  1. Emma zegt:

    Het is goed om te weten dat een tas met bedrukking een goed reclamemiddel is. Binnenkort begin ik mijn eigen winkel in etenswaren. Een katoenen tas is dan wel mooi, maar als het om gemak gaat vind ik papieren draagtassen denk ik toch fijner. Ik ga beiden bestellen en dan laat ik vrienden en familie beslissen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *