Een dagje uit met je onderneming

Als hoofd van jouw bedrijf of onderneming ben je niet alleen verantwoordelijk voor het werk dat geleverd wordt maar ook voor het welzijn van je werknemers. Steeds meer mensen krijgen een burnout en zijn ongelukkig op het werk. Tijd om daar iets te doen. Een mooie stap die je kan zetten is een dagje uit gaan, bijvoorbeeld lunchen Dordrecht. Hieronder wat ideeën voor een leuk dagje uit met het bedrijf.

Lunch

Lunch is altijd slim, want iedereen moet toch pauze nemen, kan je net zo goed even iets leuks gaan doen met z’n allen. De remise Dordrecht heeft bijvoorbeeld hele leuke high tea’s die je kan doen als bedrijf. Ook is het fijn als je ergens bent waar ze gewend zijn om te cateren aan bedrijven, dan hoef je niet heel lang te wachten en zijn ze erg professioneel.

Wandeling

Een wandeling maken is erg geschikt, zeker als je een bepaalde afdeling hebt waarvan je eigenlijk mensen beter wilt leren kennen. Er kan dan veel gekletst worden. Het is ook heel goed voor mensen om even uit het kantoor te zijn en in de natuur. Je kan er een wandeling van maken door de duinen of in de bossen.

Klimmen

Als je iets actiefs gaat doen dan zou je kunnen gaan klimmen in een klimhal. Dan moet je er wel rekening mee houden hoe fit je werknemers zijn en welke leeftijd ze hebben. Het moet wel leuk zijn voor iedereen. Een escaperoom of event is een goed alternatief voor mensen die iets minder fit zijn, maar als je het wel interactief wilt maken.

Proeverij

Een wijn of bierproeverij is ook hartstikke leuk en zeker als vervanging van bijvoorbeeld de vrijdagmiddag borrel. Alcohol is meestal een goed idee als je denkt aan een uitje. En iets waar de meeste mensen wel behoefte aan hebben als ze moe zijn van werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *